deel dit:

Pianorecital

Gloria Campaner

Robert Schumann Kinderszenen op.15

Ludwig van Beethoven Sonate in f ‘Appassionata’

Sergej Rachmaninov 3 Morceaux de fantaisie op.3

Alexandr Skrjabin Etude op.2 nr.1; Poème op.72 ‘Vers la flamme’

Sergej Prokofjev Toccata op.11e

Gloria Campaner geldt als een van de grootste talenten van een nieuwe generatie Italiaanse pianisten. Sinds haar twaalfde concerteert Gloria in binnen- en buitenland met orkesten, in solorecitals, in kamermuziekbezetting en in crossover met jazzmusici, elektronica en dans.

Walter Arlen, criticus van de Los Angeles Times prees haar ‘…extremely deep musicality, remarkable fluidity, nuancing and sense of style which put her in the ranks of pianists with exceptional qualities’.

In de aanloop naar het concert werkt Gloria Campaner mee aan een educatieproject van het United World College Maastricht. Het resultaat daarvan laten de leerlingen horen in de foyers van Theater aan het Vrijthof, als aperitivo voor Campaners concert.

 


Datum en tijd:

zondag 20 september 2015
17:00 u

€ 12,00
koop ticket(s)
info over bestellen
zet in mijn programma
PROGRAMMATOELICHTING Gloria Campaner