deel dit:

Festivallezing – Etienne Kuypers

Etienne Kuypers
© JOHANNES TIMMERMANS
Johannes Timmermans

Pensieri Musicale · Luisteren en denken in het licht van de eeuwigheid

Over het begin, het einde en de muziek van het heilige...

‘Aangezien de tijd zich niet alleen voltrekt van het verleden naar de toekomst, maar ook in omgekeerde richting, kan telkens van een begin zonder begin en van een einde zonder einde worden gesproken. Er bestaat geen begin, noch een einde. Louter voortgang zwaait de scepter.’

Dr. Etienne Kuypers studeerde wijsbegeerte, wijsgerige en historische pedagogiek en theologie in Utrecht, Leuven en Heerlen/Nijmegen. Hij promoveerde bij prof. mag. dr. Edward Schillebeeckx en prof. dr. Ton Beekman, doceerde wijsbegeerte, pedagogiek en psychologie aan verscheidene instituten en was onderzoeksprojectleider bij een schoolbegeleidingsdienst. Inmiddels is hij sinds jaren werkzaam als vrij publicist en zelfstandig onderzoeker. Hij publiceerde boeken, artikelen en columns op wijsgerig, cultuurhistorisch, theologisch en pedagogisch/psychologisch terrein.

Na afloop van de lezing beantwoordt Etienne Kuypers eventuele vragen.

Een uitgebreide versie van de festivallezing is in boekvorm verschenen en voor € 12,50 verkrijgbaar bij de UITBalie.

Datum en tijd:

vrijdag 15 september 2017
13:30 u

GRATIS reserveren niet mogelijk

info over bestellen
zet in mijn programma
PROGRAMMATOELICHTING Festivallezing - Etienne Kuypers