deel dit:

Ode to Tomorrow

Caravan
© FREDERIK VAN 'T SLOT
Frederik van 't Slot

Julian Schneemann piano en composities | Jawa Manla ud | Emmy Storms 
viool | Jeroen Batterink percussie | m.m.v. Wasim Arslan zang (Syrië) | Madhu Lalbahadoersing zang (India) | Shishani Vranckx zang (Namibië)

Het achter zich laten van conflicten uit het verleden is een taak die bij uitstek weggelegd is voor de jonge generatie. Een generatie die minder bezig is met vergelden en meer met ontmoeting in het hier en nu, en een open blik naar de dag van morgen.

Caravan is een muzikale verzoening, van Oost tot West en van klassiek tot jazz en volksmuziek. Samen met ud­virtuoos Jawa Manla, viool­fenomeen Emmy Storms en percussietovenaar Jeroen Batterink kiest pianist/componist Julian Schneemann een volgende etappe in de reis naar de verbinding van verschillende culturen. Daar laten deze jonge kunstenaars zich bij vergezellen door de Syrische zanger Wasim, de Indiase Madhu en Shishani uit Namibië. 

Let op: de Lutherse Kerk is helaas niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Dit concert wordt uitgezonden bij NTR Radio4 in Avondconcert 25 september. Tevens wordt het concert uitgezonden in de klassieke avond van L1 Radio op zondag 2, zondag 9 of zondag 16 december.

Datum en tijd:

zaterdag 22 september 2018
22:00 - 23:10 u

€ 15,00
koop ticket(s)
info over bestellen
zet in mijn programma
zondag 23 september 2018
13:00 - 14:10 u
Lutherse kerk
€ 15,00
koop ticket(s)
info over bestellen
zet in mijn programma
zondag 23 september 2018
15:30 - 16:40 u
Lutherse kerk
€ 15,00
koop ticket(s)
info over bestellen
zet in mijn programma
Programmatoelichting