deel dit:

Festivalopening

Insomnio
© ANNA VAN KOOIJ
Anna van Kooij

Charles Ives – The Unanswered Question
Galina Oestvolskaja – Das Gebet
David Lang – How to Pray
Charles Ives – The Unanswered Question
 Musica Sacra Maastricht engageerde het topensemble Insomnio voor het officiële openingsprogramma van de editie 2019. Hun muzikale perfectie, beheersing van verschillende stijlen en flexibiliteit in repertoire en bezetting is hét antwoord op de opening die de programmacommisie voor ogen stond. Russin Oestvolskaja en Amerikaan Lang snijden inhoud en vorm van het festivalthema aan, terwijl - ook Amerikaan - Ives, populair gezegd, het verwachtingsmanagement verklankt. 

Festivaldirecteur Jean Boelen heet de bezoekers welkom. Daarnaast richten Ger Koopmans, gedeputeerde voor cultuur van de provincie Limburg, en Jim Janssen, wethouder cultuur gemeente Maastricht, het woord tot hen. Aansluitend vindt er een korte receptie plaats. 
 

Datum en tijd:

vrijdag 20 september 2019
15:00 u
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
GRATIS reserveren aanbevolen
ticketverkoop nog niet gestart

info over bestellen