deel dit:

MTOTO

Nienke Nasserian
© LOES KORTEN
Loes Korten

Een muziektheatervoorstelling over wortels, groei en gemis

‘Met mijn kop in het zand. Het is hier donker, ik zie niks. Ik probeer me hier te verstoppen. Hoop zo dat ik dan niet verdrietig ben. Dat het er dan niet is. Het gemis. Als ik maar lekker in de grond zit met mijn kop in het zand, hoef ik er niet naar te kijken. Met mijn kop in het zand hoef ik het allemaal niet te voelen.’

MTOTO is de derde voorstelling uit het drieluik van sopraan en theatermaker Nienke Nasserian, dochter van een Masai en een Mzungu. Waar in MASAI Nienke’s vader, stamhoofd van de Masai, centraal staat en in MZUNGU Nienke’s Venlose moeder, gaat de derde voorstelling, MTOTO (kind), over haarzelf. Over de verscheurdheid die ze soms ervaart en die al in haar naam duidelijk wordt. ‘Nienke’ kreeg ze van haar moeder en ‘Nasserian’ van haar vader: twee voornamen.

In deze voorstelling ontstaat uit de afwisseling van storytelling, klassieke zang en elektro-akoestische muziek een mantra over gemis.

Nienke Nasserian tekst, spel en zang
Evelien van den Broek compositie
Kaltoum Boufangacha regie
Silke van Kamp dramaturgie
Loes Korten fotografie
 

Een productie van Intro in Situ in coproductie met Opera Zuid en VIA ZUID
Coproductie: Opera Zuid en VIA ZUID - Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg. Met dank aan het Prins Bernard Cultuurfonds Limburg en Stichting MCEM. 


Avant Première: vrijdag 18 september
Première: zaterdag 19 september 


Met dank aan: Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg en Stichting MCEM

Datum en tijd:

vrijdag 18 september 2020
22:00 - 22:45 u
Cellebroederskapel
€ 12,00

info over bestellen
zaterdag 19 september 2020
17:00 - 17:45 u
Cellebroederskapel
€ 12,00

info over bestellen
zondag 20 september 2020
13:30 - 14:15 u
Cellebroederskapel
€ 12,00

info over bestellen

Deze voorstelling is vooralsnog uitverkocht. Wellicht dat versoepelende maatregelen het mogelijk maken om eind augustus de capaciteit te verhogen. Houd onze website in de gaten.