deel dit:

Kop in het zand 8+

Magnezy Dance Productions
© RICHARD BEUKELAAR
Richard Beukelaar

Liat Magnezy choreografie

Het klimaat verandert en dat is een groot en serieus probleem. Toch brengt choreograaf Liat Magnezy dit thema speels en vol humor. Voor een familiepubliek maakt zij deze energieke dansvoorstelling met acht dansers en live muziek. Liat Magnezy werd geïnspireerd door Struisvogelland (Ephraim Sidon, 2018), een grappig én verontrustend jeugdboek, en door de speeches van de jonge Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg.
 

Datum en tijd:

zondag 26 september 2021
14:00 - 15:00 u
Herdenkingsplein
GRATIS reserveren verplicht
koop ticket(s)
info over bestellen
zondag 26 september 2021
16:00 - 17:00 u
Herdenkingsplein
GRATIS reserveren verplicht
koop ticket(s)
info over bestellen