deel dit:

Succesvolle 37ste editie Musica Sacra Maastricht

Festival - Musica Sacra Maastricht

Het is weer voorbij, de 37ste editie van Musica Sacra! Het waren vier enerverende dagen, met een boeiend programma op het gebied van muziek, film, dans, theater, performance en beeldende kunst, met exposities, lezingen, wandelingen en een symposium.

Met trots kijken we terug op een geweldig festival, waarbij de weergoden ons gunstig waren gezind en het publiek massaal de diverse activiteiten bezocht, hetgeen leidde tot uitverkochte voorstellingen! We zijn erg blij met deze grote publieke belangstelling maar nog meer met de vele enthousiaste reacties en complimenten die we ontvangen hebben.

Veel dank aan eenieder die Musica Sacra heeft bezocht! Zonder jullie zou er geen festival zijn. Dank ook aan eenieder die op welke manier dan ook zijn of haar medewerking heeft verleend aan de totstandkoming van dit festival.

Wilt u nog nagenieten? Bekijk de foto's op onze Facebookpagina.

Donderdag 17 t/m zondag 20 september 2020 vindt de volgende editie van Musica Sacra plaats. Noteer deze data alvast in uw agenda! Het festivalthema van de 38ste editie maken we binnenkort bekend.