deel dit:

Studio Take Twee - Videoportretten

© STUDIO TAKE TWEE
Studio Take Twee

IDENTITIES is een groeiende verzameling videoportretten van Nederlanders van diverse nationaliteiten, generaties en achtergronden. Hun individuele verhalen worden vastgelegd aan de hand van thema’s als migratie, religie, gender en crisis.

De serie voor Musica Sacra 2020 haakt in op de actualiteit en portretteert vier mensen ten tijde van de coronacrisis: een maatschappelijk werker, een stadsbeiaardier, een priester en een vader en zoon werkzaam als cultureel ondernemers. Wie zijn zij? Hoe hebben zij de recente gebeurtenissen beleefd? Hoe gaan zij om met crisis, verlies en aanvaarding?

Audiovisueel kunstenaars Eric Meyer & Rick Alberigs vormen onder de naam Studio Take Twee sinds 2017 een kunstenaarsduo. Zij laten zich inspireren, verwonderen en ontroeren door de veelkeurigheid aan mensen en hun verhalen. Zij demonteren verhalen, brengen deze terug tot een essentie, tot bouwstenen die zij vervolgens assembleren tot een nieuwe artistieke realiteit. Hun werk is minimalistisch, zowel in beeld als geluid.

programmatoelichting - klik hier


 

Datum en tijd:

vrijdag 18 september 2020
16:00 - 22:00 u
Hoofdwacht Vrijthof
GRATIS Reserveren niet mogelijk
-

info over bestellen
zaterdag 19 september 2020
10:00 - 22:00 u
Hoofdwacht Vrijthof
GRATIS reserveren niet mogelijk
-

info over bestellen
zondag 20 september 2020
11:30 - 17:00 u
Hoofdwacht Vrijthof
GRATIS reserveren niet mogelijk
-

info over bestellen