deel dit:

René ten Bos

Lezing: Dwalen in het Antropoceen
© MERLIJN DOOMERNIK
Merlijn Doomernik

René ten Bos is filosoof en hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is ook vader van twee kinderen, voetbal- en schaakliefhebber, columnist voor Het Financieele Dagblad, poëzieminnaar, schrijver van veel te veel boeken en stamcaféganger. Al die zaken kent hij minstens zoveel gewicht toe als de filosofie en het hoogleraarschap.

Zijn werk kenmerkt zich door zware thema’s die hij vaak met humor en blijmoedigheid benadert. Hij schreef over de verhouding tussen mens en dier, de ecologische catastrofe die de mensheid heet, over de ondoorzichtige transparantie van water, maar ook over bureaucratie, gestes en tal van andere onderwerpen. 

Datum en tijd:

zaterdag 25 september 2021
11:00 - 11:40 u
Theater aan het Vrijthof: Souterrain
GRATIS reserveren verplicht
koop ticket(s)
info over bestellen