deel dit:

Marcus Kaiser

unterholz
© SILVIA REIMANN
Silvia Reimann

Marcus Kaiser beeld & audio, cello | Antoine Beuger dwarsfluit | Germaine Sijstermans basklarinet

Marcus Kaiser is een internationaal werkend componist, cellist en beeldend kunstenaar. Zijn interdisciplinaire werk unterholz combineert videoprojectie, audio en live muziek. Het overspoelt de zintuigen van bezoekers met accumulatie in alle lagen van het werk. Het is aan de bezoeker om diens eigen weg door deze klank- en beeldsferen te volgen. Kaiser liet zich hiervoor inspireren door mycorrhiza: de symbiose tussen paddenstoelen en haarwortels van planten, een nagenoeg verliesvrije kringloop, in met name regenwouden, die het verloren gaan van waardevolle voedingsstoffen verhindert. Iedere uitvoering van unterholz is het resultaat van een cirkelproces en combineert live elementen met materiaal uit eerdere uitvoeringen, zoals in de (re)generatie- en transformatieprocessen die we kennen uit het werk van Moeder Aarde.

unterholz#19 (AB) from marcus kaiser on Vimeo.

Datum en tijd:

zaterdag 25 september 2021
20:00 - 21:00 u
Ainsi
€ 15,00
koop ticket(s)
info over bestellen