GEANNULEERD: Le Sacre du Printemps

L’Adoration de la Terre

GEANNULEERD


De voorstellingen van Joost Vrouenraets in Sittard om 15:00 én 17:00 uur zijn geannuleerd wegens logistieke redenen.

De voorstelling is echter wel te zien in Maastricht op donderdag 23 september, zaterdag 25 september  en zondag 26 september.

> KLIK HIER

© LEMMIE VAN DEN BERG
Lemmie van den Berg

 

- Helaas is deze voorstelling geannuleerd vanwege logistieke redenen -

 


Wereldpremière

l’Adoration de la terre

Joost Vrouenraets choreografie | Hanna van den Berg dans 

Stravinsky’s Sacre fascineert danser/choreograaf Joost Vrouenraets al zijn hele carrière. ‘Vanaf de stilte voorafgaande aan de eerste noot van de fagot kruipt de muziek al in mijn lijf, deze laat me niet meer los en neemt me mee op een reis die telkens weer voelt als de eerste keer’, aldus Vrouenraets. In 2001 danste hij Le Sacre in het beroemde ballet van Maurice Béjart, in 2013 maakte hij een versie voor 21 dansers voor het Winspear Opera House in Dallas. In 2017 won Harmonie St. Petrus en Paulus Wolder met zijn choreografie het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Nu maakt hij speciaal voor Musica Sacra een nieuwe choreografie op het eerste deel van Le Sacre, gedanst door Hanna van den Berg, in 2020 afgestudeerd in Moderne theaterdans aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam.