philharmonie zuidnederland, Studium Chorale en Toneelgroep Maastricht

Het Gouden Kalf
info over bestellen

Let op: kaartverkoop via www.ccha.be/exodus

> Programmatoelichting

© BRENDON HEINST
Brendon Heinst

Wat goed is komt snel. Momenteel is Jan-Peter de Graaff een van de succesvolste, jonge Nederlandse toondichters. Zijn composities overtuigen door subtiel klankkleurenspel, ongedachte harmonieën en intense vertelkracht. Toegankelijke muziek vervuld van diepmenselijke dramatiek.

De Graaff en librettist Jibbe Willems doorvorsen nu de wereld van de Bijbelse Exodus. Hun oratorium Het Gouden Kalf is geïnspireerd op de epische uittocht van een volk, op zoek naar een nieuwe toekomst. Tijdloze materie die zich krachtig weerspiegelt in onze tijd. Studium Chorale en philharmonie zuidnederland brengen dit actuele muziekdrama in wereldpremière tijdens festival Musica Sacra Maastricht.

Om 13.30 uur is er een inleiding door Marleen Reynders.

Tickets voor dit concert in Cultuurcentrum Hasselt zijn hier te koop. 


Dit concert vindt tevens plaats op vrijdag 16 september om 20:00 uur in Theater aan het Vrijthof. Tickets voor Theater aan het Vrijthof zijn hier te koop.